Brengt cultuur in beweging

Brengt cultuur in beweging

Uitgelichte projecten

Oprichting Het Nederlands Bach Consort

Verkenning Grote Kerk Steenwijk

Pianist Hannes Minnaar in 6 grote stadkerken

Voorbereiding restauratie Schnitgerorgel

Academiehuis onderdeel van het het Grootste Museum van Nederland

Festival Zwolle Baroque 2021

Alle projecten

Gerben Pol

Brengt cultuur in beweging

Muziek en erfgoed. Het zet mij in beweging. Andersom doe ik hetzelfde. Als adviseur breng ik beweging en vernieuwing in monumentale gebouwen. Daarnaast help ik musici en gezelschappen verder en vooruit. Cultuur laten leven en beleven – daar gaat het om.

Initiëren, organiseren, realiseren. Ik geef nieuwe invulling en richting aan cultuur. Dat doe ik voor en met beheerders van monumentale kerken en erfgoedlocaties. Voor en met musici en ensembles die naast dromen en plannen ook vragen hebben over de uitvoering en financiering daarvan.

Vanuit mijn ervaring als musicus en mijn liefde voor klassieke muziek en erfgoed, zie ik toekomst in verleden en kansen in cultuur. Ik werk als een ideeënmachine. Als verkenner en aanjager. Als regelaar en versneller. Mét een strategische en bedrijfskundige blik. Waar cultuur een zetje of nieuw elan kan gebruiken, breng ik denkkracht en vernieuwing.

Verrassende en inspirerende nieuwe functies voor monumentale kerken. Strategisch advies bij financiering van erfgoedrestauraties. Een succesvol verdienmodel voor een muzikaal gezelschap. Een concertreeks door eeuwenoude locaties. Nieuwe ideeën en plannen, nieuwe ervaringen en belevingen. Ik maak er werk van. Door behoeften, oplossingen, netwerken én mensen te verbinden.

Gerben Pol

Management en advies
in cultuur en erfgoed

Contact

Gerben Pol

Management en advies in cultuur en erfgoed

Leliestraat 160
8012 BV Zwolle

    © Gerben Pol – 2021
    Visuele identiteit: beeldprikkels®
    Online realisatie:  a. design

    © Gerben Pol – 2021   /   Visuele identiteit: beeldprikkels®   /   Online realisatie:  a. design